Detail aktuality

07.11.2013 | LETOŠNÍ OHLEDNUTÍ

 Jubilejní patnáctý ročník Memoriálu Libora Podmola si odkroužil svůj vymezený čas a stal se minulostí. Zanechal v nás ale věčný otisk crossového drapáku v prašné jílovité zemi, ztrácející se pod nánosy prašných oblak i nořící v bahně, emocemi vířící vzpomínku jak reje podzimního spadaného listí. Tím vším totiž voněl letošní závod.

 

Po loňské bahenní koupeli to byla příjemná změna. Změna, která vykouzlila usměvavou pohodu ve tvářích závodníků, obětavých pořadatelů nabízejících ochotně pomocnou ruku podél celé trati, i ve tvářích natěšených diváků.

 

Děkujeme všem, kteří nám pomohli povstat z popela (teda spíš bahna) loňského extrému a letošní ročník uskutečnit. Jsme nesmírně vděčni za neutuchající podporu našich sponzorů a obchodních partnerů, bez kterých by nebylo možné závody dát do kupy. Vyzdvihujeme nezištnou dobráckou pomoc všech traťových obětavců organizačního týmu, kteří v Brankách nechali desítky hodin svého drahoceného volného času a se srdcem na dlani makali, makali a makali. Velké díky letí ke všem borcům za řídítky svých pekelných strojů, kteří ze sebe dali veškerý um s nezlomnou vůlí a předvedli fantastický závod mezinárodní úrovně. Děkujeme v neposlední řadě více než pětistovce diváků produkujících úžasnou atmosféru kolem trati.

Každému z Vás jsme se snažili svou vděčnost nějak vyjádřit; malou pozorností všem startujícím, zajímavými cenami vítězům, bohatou tombolou divákům, pohoštěním a pohodovou afterpárty celému organizačnímu týmu závodu.

 

Velmi si Vaší přízně vážíme, přátelé, a nesmírně se těšíme na další setkání nejpozději za rok na 16. ročníku Memoriálu Libora Podmola.

Váš organizační tým


/zpět/

Facebook